Razriješen slučaj misterioznog pokušaja ubojstva u Zagrebu

NAKON što je jučer iz policije tek šturo priopćeno da je u Zagrebu u četvrtak oko 0.30 sati, izvršen pokušaj ubojstva 25-godišnjaka, danas je PU zagrebačka izvijestila o razrješenju tog slučaja.

>> U Zagrebu izvršen pokušaj ubojstva 25-godišnjaka, policija ne želi iznositi detalje

Policijski službenici PP Sesvete dovršili su kriminalističku obradu nad 26-godišnjakom kojeg se tereti da je na križanju ulica Dobriše Cesarića i Pavla Lončara u Sesvetama, prvo došao u verbalni, a potom i fizički sukob s ozlijeđenim 25-godišnjakom.

Pritom je 25-godišnjak 26-godišnjaka udario rukom po glavi, nakon čega ga je 26-godišnjak ubo nepoznatim oštrim predmetom, u namjeri da ga ubije, navodi policija. Potom je ozlijeđenog 25-godišnjaka njegovim teretnim automobilom marke Citroen Berlingo, zagrebačkih registracijskih oznaka, odvezao u Dom zdravlja Sesvete, gdje je liječnicima rekao da je 25-godišnjak ozlijeđen u diskoteci.

26-godišnjak je iz Doma zdravlja otišao bez da je ostavio osobne podatke. Kako navodi policija, odvezao se Berlingom do Selske ulice u Sesvetama, gdje ga je zaključao i ostavio. Ozlijeđeni 25-godišnjak je prevezen u KB Dubrava, gdje zbog teških tjelesnih ozljeda opasnih po život podvrgnut hitnom operativnom zahvatu.

Osumnjičeni 26-godišnjak je doveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara