RBA otvorila poslovnicu u Kutini i uručila donacije

RAIFFEISENBANK Austria d.d. (RBA) svečano je otvorila poslovnicu u Kutini, u kojoj je zaposleno osam djelatnika. Svečanosti su prisustvovali izvršni direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom Ivan Vidaković, direktor podružnice Sisak Vlado Andučić i voditeljica poslovnice Lidija Malović, zatim županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić, gradonačelnik grada Kutine Davor Žmegač i dogradonačelnik Zlatko Grdić te drugi predstavnici Raiffeisen grupe i mnogobrojni gospodarstvenici.

Lokacija je opremljena bankomatom i noćnim trezorom, a u moderno opremljenom prostoru površine 155 četvornih metara građanima će biti dostupne brojne bankarske usluge uključujući štedne i ulagačke proizvode, tekući računi, krediti i osobno bankarstvo. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 9 do 15,30 sati, te subotom od 9 do 12 sati.

U sklopu poslovanja s pravnim osobama i obrtnicima u novoj će podružnici biti dostupne i sve usluge platnog prometa u zemlji i s inozemstvom te kreditni i ostali produkti za ovu skupinu klijenata.

Na svečanosti otvaranja poslovnice u Kutini RBA je uručila tri donacije. Gradskom projektu «Kutina, prijatelj djece» donirano je 10.000 kuna za opremanje dječjeg igrališta koje se nalazi u blizini najstarije kutinske osnovne škole «Mato Lovrak» kojoj je ovom prilikom uručen i komplet CD učilica za učenike od prvog do osmog razreda, dok je Udruzi slijepih grada Kutine donirano 3.000 kuna za nabavku pomagala za članove Udruge.

RBA je od danas prisutna u 26 gradova diljem Hrvatske te posluje putem 50 poslovnica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara