Red, rad i disciplina: Profesorica u Srbiji na satu ošišala učenika s dugom kosom

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

PROFESORICA engleskog jezika iz beogradske osnovne škole zatražila je od djevojaka iz razreda da donesu škare te je pod satom razredne nastave ošišala dječaka s malo dužom frizurom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učenici koji su gledali kako profesorica postaje frizerka ostali su šokirani njezinim činom, jer joj učenik nije dao dopuštenje da mu "skrati šiške". Dječak, koji je odličan učenik i nikada nije pravio probleme, se požalio svojim roditeljima, dok su njegovi školski kolege sve ispričali svojim starateljima, piše Press. Nakon toga je sazvan roditeljski sastanak svih šestih razreda te je podnesena prijava Gradskoj prosvjetnoj inspekciji.

Direktorica škole stala je na stranu profesorice te svima poručila da zaborave na incident. Roditelji koji su razgovarali s novinarima nisu se htjeli predstaviti, jer se boje da će profesori još više maltretirati njihovu djecu. Ravnateljica tvrdi kako je profesorica upozorena da više ne smije šišati učenike na satovima. Profesorica se ispričala učenicima i njihovim roditeljima te dječaku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara