Remake Supermana u potrazi za redateljem

FILMSKI studiji Warner Bros. objavili su ovih dana kako traže novog redatelja za projekt remakea "Supermana", otkad je redatelj McG, autor "Charliejevih anđela", odlučio napustiti projekt.

Redatelj i producenti nisu se složili oko proračuna i mjesta snimanja, i dogovorno su se rastali, iako je snimanje te superprodukcije, procijenjene na 200 milijuna dolara, trebalo početi krajem godine.

Po pisanju specijaliziranog tiska, Warner je želio snimati u Australiji, dok se McG zalagao za New York. "Kad sam došao u New York u potrazi za lokacijama, zaljubio sam se u naš najljepši američki grad", kazao je redatelj u priopćenju, objašnjavajući kako mu je "bilo jasno da je to Metropolis", grad superjunaka u plavim tajicama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao redatelj, mislio sam da nema smisla pokušavati tražiti srž Amerike na drugom kontinentu; za mene Superman utjelovljuje sve lijepo u Americi", dodao je on.

Zbog uštede, Warner je već počeo graditi kulise u studijima Fox u Australiji kako bi ondje doveo glumca koji bi trebao preuzeti ulogu koju je sedamdesetih i osamdesetih tumačio Christopher Reeve, piše tisak. Među glumačkom postavom spominju se imena Beyonce Knowles i Johnnyja Deppa.

Prije McG-a, američki redatelj Brett Ratner ("Gas do daske 2") već je odbio snimiti remake "Supermana".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara