Repriza u Portugalu: Pijanom britanskom paru oduzeto troje malodobne djece

IAKO se Portugal još nije oporavio od nestanka djevojčice Madeleine McCann, zemlju potresa još jedan skandal koji su izazvali "brižni" britanski roditelji.

Naime, 34-godišnji Eamon McGuckin i njegova 32-godišnja supruga Antoinette na odmoru u Portugalu su "malo" pretjerali s alkoholom. Toliko da je Eamon došao nekako do hotela i mrtav pijan srušio se na recepciji. No, to ne bi bilo ništa neobično da par sa sobom na odmor nije poveo i svoje troje male djece, koju im je socijalna služba odmah oduzela.

Par je večer proveo u bolnici i tek sutradan su došli po jednogodišnjeg Adama, dvogodišnju Amy i šestogodišnjeg Aarona. Upraviteljstvo hotela za incident je saznalo kad je jedan od gostiju ugledao mrtvu pijanu majku gdje se pokušava pobrinuti za troje djece. Nije joj baš uspijevalo te se srušila na stolicu i onesvijestila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušali smo je probuditi, polili smo je vodom, međutim ništa nije pomoglo. Zatim je počela povraćati i nije se mogla zaustaviti", ispričao je djelatnik hotela. Posramljeni par poslije se ispričao upravi, a menadžer hotela je za njihov eksces okrivio jako portugalsko pivo koje je dvostruko jače od britanskog.

Svejedno, njihov noćni izlet se možda završio bez težih posljedica, međutim rane Portugala su još svježe od prošlogodišnjeg nestanka Madeleine McCann koji je podigao na noge cijeli svijet. I njeni roditelji, Britanci, su ostavili svoju djecu samu u hotelskoj sobi te otišli na večeru sa svojim prijateljima. Više nikad nisu vidjeli malu Madeleine koja je nestala u sumnjivim okolnostima.

J.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara