Reuters: Zvijezda pocrvenila zbog vrućih fotografija na webu

Reuters: Zvijezda pocrvenila zbog vrućih fotografija na webu

UGLEDNA medijska kuća Reuters objavila je članak o "slučaju Severina". Članak, koji je uz nekolicinu stranih medija prenio i CNN, donosimo u cijelosti.

Najveća hrvatska pop zvijezda apelirala je u srijedu na javnost da vrati ili uništi privatne slike nje kako uživa u seksu, koje su se ovog tjedna pojavile na webu.

Severina Vučković rekla je Jutarnjem listu da je 11-minutna video snimka koja ju prikazuje kako vodi ljubav s neidentificiranim tamnokosim muškarcem ukradena iz njezine privatne kolekcije.

Slike su se pojavile na webu i odmah postale najveća vijest u bivšoj republici SFRJ, u kojoj je 32-godišnja Vučković prije toga bila ikona vjerske skromnosti.

"Slike su moje privatno vlasništvo. Snimljene su prije dvije godine i ukradene su." – izjavila je pjevačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Apeliram na one koji posjeduju snimku da ju vrate ili unište, da se više ne distribuira. Također, ako imaju informacije o onom tko ih je ukrao, molim ih da to dojave policiji." – dodala je.

Site www.index.hr, koji je prvi objavio fotografije, povukao ih je u srijedu (fotografije su povučene u ponedjeljak, op.a.). Urednik sitea Matija Babić kazao je kako su pažljivo odabrane slike koje nisu previše eksplicitne.

"Nismo željeli prikazati njezine grudi, a kamoli bilo što drugo." – rekao je Babić. Puno eksplicitnija verzija snimke je u međuvremenu cirkulirala webom.

Vučković je najavila da će tužiti one za koje se otkrije da su odgovorni za krađu i distribuciju snimke, zbog narušavanja privatnosti i nanošenja duševnih boli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara