Riječanin tvrdi da mu je bolnica ukrala bebu

OTAC blizanki koje su 2003. godine rođene u KBC Rijeka, i koje su prema tvrdnjama liječnika preminule odmah nakon poroda, siguran je da je jedna djevojčica živa. Rino Štorić je sa slučajem upoznao ministra zdravstva kojemu je sve čudno, ali ne poduzima ništa.

Riječaninu je najviše čudno što su blizanke nakon poroda na samu Staru godinu 31. 12. 2003. navodno obducirane i odmah pokopane. Poznato je da se u drugim slučajevima, i kada se ne radi o nekom prazniku, na ukop poslije obdukcije čeka nekoliko dana.

Otkako je prije nekoliko godina slučajno doznao da se tijelo jedne njegove djevojčice ne nalazi u zajedničkoj grobnici, kako su ga uvjeravali u riječkoj bolnici, Štorić se pita gdje mu je jedno dijete i kada ćemu ga vratiti.

Na kraju se Rino Štorić izborio za ekshumaciju te ustanovio da je u grobu samo jedan lijes te kosti i bolnička narukvica samo jednog djeteta. Prema bolničkim papirima, koji su međusobno kontradiktorni, obe blizanke su obducirane i pokopane 31.12. 2003. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto mi nitko nikada nije odgovorio na pitanje gdje je tijelo drugog djeteta“ - ogorčeno je kazao R. Štorić za 24sata. Uvjeren je da je živo i zato se uvijek iznova pita kada ćemu ga vratiti.

Velika količina dokumenata svjedoči u prilog svim njegovim tezama, ali svi oni koji bi morali razriješiti slučaj, čim dođu do prave spoznaje, odustaju od svega uz glupa i klimava objašnjenja.

R. Štorić tvrdi da se kompletan medicinsko-pravni lobi na nivou županije urotio protiv njega i njegove volje da sazna istinu. U jednoj je TV emisiji uspio dobiti aktualnog ministra zdravstva Nevena Ljubičića koji mu je priznao "da je u tom slučaju bilo nešto čudno“, ali ministar nikada ništa nije poduzeo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara