Riječki hotel Bonavia prvi Park Plaza Hotel u Hrvatskoj

Riječki hotel Bonavia prvi Park Plaza Hotel u Hrvatskoj
PREDSTAVNICI Park Plaza Hotels and Resorts i Wrens Hotel Group and Jadranski luksuzni hoteli potpisali su danas u Rijeci ugovor o franšizi kojim Grand Hotel Bonavia iz sustava Jadranskih luksuznih hotela postaje prvi Park Plaza hotel u Hrvatskoj.

Ugovor su potpisali potpredsjednik Park Plaza Hotels and Resorts za Europu Hans Keller i predsjednik Wrens Hotel Group and Jadranskih luksuznih hotela Goran Štrok.

Kako je rečeno na konferenciji za novinare, potpisivanjem ovog ugovora svjetski hotelski lanac Park Plaza ulazi na hrvatsko tržište, a riječki hotel Bonavia dobiva bolji i brži pristup svjetskoj mreži hotelskih rezervacija, višu razinu usluge i novi brand.

Hotel Bonavia kategoriziran je s četiri zvjezdice, a nakon dobivanja franšize u nazivu će mu biti dodan naziv Park Plaza Hotela. Bit će prvi Park Plaza Hotel u Hrvatskoj i u regiji. Najbliži je u Budimpešti.

Štrok je kazao da će ugovor o franšizi doprinijeti razvoju i širenju branda Park Plaza Hotela u regiji jugoistočne Europe te da će u nastavku suradnje biti stvorena grupacija hrvatskih hotela s pet zvjezdica pod nazivom Park Plaza Premier.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jadranski luksuzni hoteli, osim Bonaviom, upravljaju s još tri hotela u Dubrovniku i nekoliko objekata u Cavtatu i Konavlima.

Park Plaza Hotels and Resorts pripadaju Carson grupaciji koja ima oko 900 hotela i oko 180.000 zaposlenih u više od 140 zemalja. Rezervacije za hotele u toj skupini mogu se ostvariti na oko 20.000 prodajnih mjesta kao što su agencije i sl.(Hina) xhšup yjn

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara