Rijeka: Županijska uprava pokreće časopis "Zeleno i plavo"

Primorskogoranska županija pokreće izdavanje časopisa "Zeleno i plavo", a prvi broj toga županijskog glasila trebao bi biti tiskan do kraja ovog mjeseca.

Odgovorni urednik časopisa "Zeleno i plavo" bit će predstojnik Ureda župana Branko Škrobonja, glavni urednik novinar "Novog lista" Goran Ogurlić, a grafički urednik dizajner Ivica Oreb, odlučilo je danas Županijsko poglavarstvo.

Županijski časopis izlazit će četiri puta na godinu, u siječnju, travnju, srpnju i listopadu, a bit će tiskan na oko 40 stranica u boji, formata A4.

Imat će 17 stalnih rubrika u kojima će obrađivati aktualne teme i događaje, protokolarne aktivnosti, pratiti statističke podatke u Županiji i raspodjelu proračunskog novca. Predviđeni su, među ostalim, razgovori s glavnim gostom svakog broja, reportaže iz mjesta u Županiji, ekološke teme, teme o očuvanju baštine te zabavni sadržaji.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početna naklada časopisa "Zeleno i plavo" bit će 15.000 primjeraka. Dio naklade dostavljat će se članovima tijela jedinica lokalne i područne uprave i samouprave, ustanovama, udrugama, tvrtkama, državnim ustanovama, saborskim zastupnicima, drugima županijama i veleposlanstvima.

Najveći dio naklade bit će građanima podijeljen u javnim prostorima, kioscima, knjižnicama ili čitaonicama.

(Hina) xhsup yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara