Rimac: Ovo je već drugi put da Grmoja izlazi s teškim optužbama i bez ikakvih argumenata

Rimac: Ovo je već drugi put da Grmoja izlazi s teškim optužbama i bez ikakvih argumenata

Screenshot: HRT

U DNEVNIKU HRT-a gostovao je politički analitičar Ivan Rimac koji se osvrnuo na političku situaciju posljednjih dana. Komentirajući aferu oko navodnog prisluškivanja Bože Petrova, Rimac je rekao kako je ovo već drugi put da Nikola Grmoja, glasnogovornik MOST-a, u javnost izlazi s optužbama bez konkretnih argumenata.

"Prva je bila optužba protiv SDP-a da je vrbovao neke članove MOST-a, ovo je sada druga. Nadam se da će istraga u USKOK-u pokazati jesu li ove optužbe opravdane", rekao je Rimac.

"Moguće je da su se tajne službe koristile nadzorom, modaliteti nadzora nad tajnim službama nikada nisu do kraja razjašnjeni. Teško da možemo znati što je istina, a što su lijepe želje nekih ljudi koji misle da su toliko važni da ih se stalno prati", izjavio je Rimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ponašanje tri politička bloka pokazuje političku nekulturu", konstatirao je Rimac.

"Nemamo redovitih jasnih izvještavanja medija o tome što je postignuto. Novinari trče od jednog do drugog, presreću ljude na putu do automobila", rekao je Rimac dodavši da takve stvari vode do dezinformacija.

"Čini mi se da je ovaj istup Grmoje, isto kao povlačenje sa današnjeg sastanka MOST-a, ustvari samo pritisak u pregovaračkom procesu jer žele Ministarstvo unutrašnjih poslova pa rade pritisak", rekao je Rimac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara