Roditelji Lucijana Magaša nisu se pojavili na razgovoru s Anom Magaš

Roditelji Lucijana Magaša nisu se pojavili na razgovoru s Anom Magaš

ANA MAGAŠ danas se, po prvi put od izlaska iz zatvora, trebala sastati s obitelji ubijenog supruga Lucijana Magaša u zadarskom Centru za socijalnu skrb, ali Joso i Bruna Magaš nisu se pojavili, iako je prva informacija glasila da je sastanak održan. Nepoznato je s kim se Ana Magaš u centru sastala jer nije željela davati izjave za medije.

"Nemam komentara", jedino je što je rekla po izlasku iz Centra, u kojeg je stigla u pratnji majke Dijane Batković i odvjetnice Ljubice Matijević-Vrsaljko. Njena majka je rekla kako ne zna što se događalo na sastanku, jer je Anu čekala ispred zgrade. O detaljima sastanka ne žele govoriti ni u Centru, zbog zaštite djeteta.

Podsjetimo, dječak je, nakon što je Ana Magaš zbog ubojstva supruga završila u zatvoru, živio s bakom i djedom. Obitelj ubijenog Lucijana Magaša ranije je najavila kako će učiniti sve kako bi dječak ostao s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sudskom će postupku i dječak imati pravo glasa, a ukoliko Lovro odluči da želi živjeti s majkom, sud će vjerojatno uslišati njegovu želju. Ipak, prema dosadašnjim informacijama, dječak majku ne želi ni vidjeti, a kamo li živjeti s njom.

I.M.
Foto: 057info

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara