Roditelji ubijene Michelle Stroisch: Ovo je noćna mora koja nema kraja

Roditelji ubijene Michelle Stroisch: Ovo je noćna mora koja nema kraja

RODITELJI ubijene osmogodišnje Michelle Stroisch iz Leipziga, po prvi su se put od njenog nestanka obratili javnosti. Kako prenosi Bild, rekli su kako je "ovo noćna mora koja nema kraja" i kako su "izrazito zahvalni na svoj podršci koja im se pruža u ovim teškim trenucima".

Michellein 37-godišnji otac, inače vozač taksija, i njena 33-godišnja majka, psihijatrica, rekli su kako je cijela obitelj "izrazito potresena" te kako Michelleina braća - petogodišnjak i 11-godišnjak, ne čitaju novine i ne gledaju televiziju, kako bi ih se poštedilo dodatne patnje.

Datum Michelleinog pogreba još nije određen. Obitelj je navela kako ne žele gužvu, već žele svoje dijete pokopati u krugu najbliže rodbine i prijatelja. Kako bi bili zaštićeni od javnosti i od medija, preselili su se na tajnu lokaciju izvan Leipziga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Michelle je nestala 18. kolovoza, na putu od škole do kuće. Posljednji put je viđena oko 14.30 sati. Za njom je tri dana tragalo više od 100 policijskih službenika, sa psima tragačima i helikopterima. Tijelo male Michelle je 21. kolovoza, oko 12.30 sati, pronašao slučajni prolaznik koji je šetao uz jezero, koje se nalazi svega 1,7 kilometara od njene obiteljske kuće. Tijelo je bilo okrenuto licem prema tlu. Polovica je ležala na obali, dok je polovica bila u vodi. Policija je utvrdila da je brutalno ubijena. Za ubojicom traga više od 180 policajaca. Za bilo kakvu informaciju koja će dovesti do njegova uhićenja, ponuđena je nagrada od 10.000 eura.

I.M.
Foto: Bild

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara