Rotvajler skalpirao petogodišnjeg Britanca

Rotvajler skalpirao petogodišnjeg Britanca

Tekst: I.Kri.
Foto: Ilustracija

NESRETNI britanski petogodišnjak Rhys Webb zaradio je čak 87 šavova na glavi nakon što ga je napao rotvajler.

Rhys se sa svoja dva brata igrao u parku u Essexu kada se pojavio pas koji ga je ugrizao za glavu te ga je tresao. Otac dječaka tvrdi kako njegov sin nije izazivao psa. "Zario je zube u njegovu glavu, a Rhys je pokušao pobjeći, no pas je zagrizao njegovu glavu kao loptu", kazao je Andrew te dodao kako je dječak dobrim dijelom bio skalpiran. Otac je udarao psa sve dok nije pustio dječaka, piše Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pas bio kod ovisnika o drogama 

Rhys je zaradio 87 šavova, a operacija nakon napada je trajala četiri sata. Liječnici tvrde da je sretan što je preživio. Vlasnik Steven Spence je ostavio životinju nazvanu Rocky svom prijatelju Kevinu Millsu. Pas je na kraju završio kod Kevinova brata Grahama, ovisnika o drogama.

Gram je zbog ovog napada osuđen na šest mjeseci uvjetne kazne, a pas će biti uspavan. Dječakova majka Cassie Daly kazala je da je ljuta zbog toga što vlasnik neće završiti u zatvoru, ali je i zadovoljna, jer je sinu mogla reći da mu pas više neće moći nauditi. Dječaku će cijeli život ostati ožiljci te mu na nekim dijelovima glave više neće rasti kosa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara