RTV Slovenija diže cijenu pretplate zbog Severine?

RTV Slovenija diže cijenu pretplate zbog Severine?

ODVJETNICI pjevačice Severine Vučković u pregovorima su s dvije slovenske TV kuće, državnom RTV Slovenijom i privatnim Pop TV-om.

Pregovori se vode oko nagodbe zbog emitiranja dijelova čuvene Severinine privatne snimke, a neki slovenski mediji nagađaju kako će RTV Slovenija morati podignuti iznos pretplate kako bi isplatila odštetu hrvatskoj pjevačici, javlja Slobodna Dalmacija.

Podsjećamo, nakon što je Index.hr početkom lipnja objavio informaciju o postojanju privatne Severinine snimke, dijelovi te snimke emitirani su na slovenskoj državnoj televiziji, kao i na privatnoj televiziji Pop TV.

Informaciju o pregovorima oko nagodbe potvrdio je i Maro Mihočević, Severinin odvjetnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, mi smo u postupku pregovaranja sa slovenskom nacionalnom televizijom i s Pop TV-om o odšteti koju su dužni platiti." – izjavio je Mihočević, pa dodao: "Ne znam kad će i hoće li dogovor biti postignut. Sada samo pregovaramo. To su delikatne stvari."

Neki slovenski mediji ovih su dana donijeli vijest o mogućnosti povećanja TV pretplate, koja će navodno biti nužna želi li RTV Slovenija isplatiti odštetu Severini.

Iz Službe za odnose s javnošću RTV Slovenije potvrdili kako su 18. kolovoza zaprimili dopis Severininih odvjetnika, dok iz Pop TV-a tvrde kako nikakav dogovor oko isplate nadoknade nije postignut.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara