Ruby priznala istražiteljima: Berlusconi mi je za seks dao 50.000 eura!

Foto: AFP

RUBY SRCOLOMKA, pravim imenom Karima El Mahroug, istražiteljima je priznala da je od Silvija Berlusconija dobila 50.000 eura u zamjenu za seks! Detalj je to iz iskaza kojeg je Ruby dala istražiteljima, a koji će biti najčvršći dokaz u sudskom procesu protiv talijanskog premijera.

Iako je u dosadašnjim javnim istupima demantirala da je od Berlusconija primila novac u zamjenu za seks, pred istražiteljima je Ruby izgleda bila prisiljena kazati istinu. Kako javljaju mediji u Italiji, Ruby je priznala da je od Berlusconija, kojeg njegove mlađahne ljubavnice zovu Papi, za Valentinovo 2010. godine dobila 50.000 eura uz obrazloženje kako "nije bilo teško shvatiti da Berlusconi želi seks s njom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iz njenog iskaza također proizlazi da Berlusconi isprva nije znao da je Ruby maloljetna. Rekla mu je da ima 24 godine, dok je zapravo imala samo 17. No, ni nakon što je saznao istinu, nije mu to pretjerano smetalo. Na avanturu s talijanskim premijerom je pristala jer je, kako je ispričala istražiteljima, čula da je to vrlo unosna profesija. "Papi" je prema svojim ljubavnicama navodno vrlo velikodušan, osigurava im stan i džeparac.

Berlusconi nije zabrinut

No, talijanski premijer ne doima se zabrinutim, a to je i kazao u svom današnjem izlasku pred novinare. Sedmu silu zanimali su isključivo odgovori na pitanja o seksualnom skandalu, ali Berlusconi nije bio zainteresiran za takve razgovore. "Zbog ljubavi prema domovini, neću o tome pričati! Dosta je!", povikao je u jednom trenu Berlusconi, kojem prema izvještaju Telegraphovog dopisnika iz Rima za vrijeme pressice nije silazio osmijeh s lica.

Suđenje počinje 6. travnja, a Berlusconi nije želio reći hoće li se pojaviti u sudnici. Vjerojatnije je da će hodočastiti u L'Aquilu koja istog datuma obilježava drugu obljetnicu razornog potresa. Ukoliko Berlusconija proglase krivim, prijeti mu do čak 15 godina zatvora, a bit će mu izrečena i trajna zabrana obavljanja javne dužnosti. Talijanski premijer, naravno, opovrgava sve optužbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara