Rukomet: Dodijeljena priznanja sponzorima i donatorima

´´POOL´ svjetskih rukometnih prvaka dodijelio je danas u Zagrebu posebna priznanja sponzorima i donatorima koji su financijski potpomogli pripreme, odlazak i boravak naših rukometaša na Svjetskom prvenstvu u Portugalu.

Posebni ´pool´ za hrvatske rukometaše postao je ´pool´ svjetskih prvaka, pa se tako isplatio i sav naš trud i značajna potpora od sponzora bez čije pomoći ne bi mogli ni otići u Portugal, kazao je predsjednik ´poola´ Dragan Kovačević, koji je dodao da je ukupna akcija koštala milijun kuna.

On je kazao kako pobjeda rukometaša, koja je ujedinila Hrvatsku, mora biti i poticaj za razvoj rukometa u našoj zemlji, posebice mlađih uzrasta, te je najavio utemeljenje Rukometne akademije. Trijumf iz Portugala mora biti i polazište za buduće akcije Hrvatskog rukometnog saveza, a prva sljedeća je već Svjetsko prvenstvo rukometašica koje će se krajem godine održati u Hrvatskoj, naglasio je Kovačević.

Uime sponzora i donatora na zahvalnicama se zahvalio glavni sponzor iz koncerna Agrokor Ivica Todorić, koji je priopćio da će njegov koncern nagraditi rukometaše sa ukupno pola milijuna kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara