Ruski komandos počinio četiri zločina u deset dana kako bi impresionirao i osvojio susjedu

Tekst: N.Š.
Foto: Ilustracija (vlane.com)

BIVŠI ruski časnik uspio je počiniti četiri zločina u 10 dana, jer je želio osvojiti svoju susjedu koja nije bila impresionirana njegovom pažnjom, javlja ruska Pravda.

Zaposlenik benzinske postaje i nekadašnji komandos optužen je za pljačku banke, prijetnju ubojstvom, nezakonit upad u kuću te nanošenje teških fizičkih ozljeda, a sve je počinio u razmaku manjem od deset dana, javlja policija iz regije Volgograda.

Prijetnjom nožem zahtijevao je da mu uzvrati osjećaje

Naime, u pokušaju osvajanja srca svoje voljene susjede, 50-godišnji muškarac provalio je u njen dom i pod prijetnjom nožem zahtijevao je da mu uzvrati osjećaje. Žena je nekako uspjela pobjeći i otići na policiju koja je bivšeg vojnog časnika ispitala, ali ga nije uhitila.

Nekoliko dana kasnije, umirovljeni vojnik otišao je u susjednu regiju gdje je pokušao opljačkati banku. Noćni čuvar u banci uspio je pritisnuti sigurnosni alarm te je nesuđeni pljačkaš morao pobjeći. No niti to ga nije zaustavilo, već je pokucao na vrata kuće koja se nalazila blizu banke. Tamo je starici prijetio pištoljem i tražio od nje novac.

Prijatelju zapalio kuću

Policija ga je tad uhvatila, ispitala, ali i ponovo pustila na slobodu. To je očito dodatno ohrabrilo ovog pustolova koji je nakon toga posjetio svojeg starog prijatelja i zahtijevao 500 rubalja (oko 50-ak kuna) koje mu je ovaj dugovao. Pošto prijatelj nije želio odmah vratiti dug, bivši komandos polio je njegovu kuću benzinom i zapalio kuću zbog čega je njegov dužnik završio u bolnici s brojnim opekotinama.

Policija je umirovljenog časnika konačno uhitila u Moskvi, gdje čeka suđenje, a ako ga osude mogao bi dobiti i nekoliko godina zatvora za sve zločine koje je počinio. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara