Ružičasta sahrana za Annu Nicole Smith

TIJELO pokojne Anne Nicole Smith danas će biti prebačeno iz Miamija na Bahame, gdje će biti pokopana uz svog preminulog 20-godišnjeg sina, a sahrana će, kažu njezini prijatelji biti ekstravagantna i u njoj omiljenoj ružičastoj boji, prenosi BBC.

Smith će biti pokopana u ružičastoj haljini sašivenoj po mjeri, a svo cvijeće će biti bijelo ili ružičasto. Očekuje se da će na privatnu sahrani doći oko tri stotine ljudi koji će se od Playboyeve zečice oprostiti u baptističkoj crkvi u Mount Horebu.

Pokopana će biti na groblju Lakeview Memorial Park, u grobu do njezinog sina Daniela koji je prošle godine umro od predoziranja lijekovima, a samom ukopu moći će prisustvovati samo trideset najbližih prijatelja.

"Sve će biti u bijelim i roza ružama, ženstveno i vrlo meko, što mislim da i priliči Anni Nicole Smith", rekao je cvjećar iz Nassaua, zadužen za ukrašavanje pogreba i narudžbe cvijeća za prijatelje Anne Nicole.

U srijedu je sud odlučio da će Anna ipak biti pokopana na Bahamima, nakon što je odbio žalbu njezine majke koja je htjela da se održi u njezinom rodnom Teksasu.

A.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara