Sabor zastaje s radom zbog Šeksova provoda u Portugalu

Sabor zastaje s radom zbog Šeksova provoda u Portugalu

SABOR za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva vjerojatno neće zasjedati, jer je Šeksu palo na pamet da o trošak poreznih obveznika ljeto provede u Portugalu.

Dok će Šeks zbog nacionalnih interesa pružati moralnu podršku hrvatskoj reprezentaciji, Hrvatska će malo pričekati s raspravama o malo važnim temama poput Haaga.

Šeksov motiv, naravno, nije pijančevanje po i oko stadiona, već se radi o službenom putu. Osim samog puta, porezni obveznici Šeksu će očito financirati i najskuplje hotele u Portugalu, poslugu i litre u hotelskom baru, a možda i karte za utakmice. Sve je to dio službenog puta.

"Posjet je bio planiran za kraj svibnja, ali su nas molili da ga odgodimo", rekao je za Jutarnji list šef Šeksovog kabineta Boris Abramović.

Vladimir Šeks na pitanje novinara hoće li Sabor napraviti pauzu u vrijeme europskog nogometnog prvenstva, odgovorio je "Vidjet ćemo!", a zastupnik HNS-a Antun Kapraljević rekao je "koliko je on shvatio Šeksa, Sabor u vrijeme Europskog prvenstva neće zasjedati, a sljedeća bi se sjednica mogla sazvati početkom srpnja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSP-ov zastupnik Miroslav Rožić izjavio je kako nema ništa protiv da Sabor zasjeda u vrijeme EP-a, ali "misli da bi u nekom od saborskih salona trebalo instalirati veliki ekran da ipak prate vatrene".

SDP-ova zastupnica Milanka Opačić rekla je "kako s obzirom na to da Sabor ionako više ne zasjeda negoli zasjeda, nije čudno da bi HDZ-u i takva trivijalnost mogla poslužiti kao dobar razlog da Sabor ne radi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara