Sačić: Josipović griješi kada štiti Bajića koji je svu snagu usmjerio na progon branitelja

Foto: Nenad Dugi / Cropix

PREDSJEDNIK inicijative Akcije za bolju Hrvatsku (ABH) - pokret za spas Hrvatske Željko Sačić je na predstavljanju svoga programa žestoko napao glavnog državnog odvjetnika i predsjednika Ivu Josipovića koji ga štiti.

"Bajić i njegovi pomoćnici moraju otići jer je svu svoju snagu usredotočio na progon hrvatskih branitelja", kazao je Sačić i dodao je da griješi Josipović kada štiti državnog odvjetnika koji nije gotovo ništa učinio "za progon onih koji su napali i razorili Hrvatsku te počinili masovne zločine nad hrvatskim narodom".

Izbori prije kraja pregovora

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pridružio se svima koji traže od Vlade da raspiše izbore prije nego se završe pregovori s EU. Smatra kako bi skupina manjih stanaka, kada bi zajednički nastupile na izborima, mogla osvojiti vlast te da Kukuriku koalicija nije dobro rješenje za Hrvatsku.

ABH smatra svehrvatskim narodnim pokretom koji okuplja snage koje su spremne djelovati na programu sveobuhvatnog izlaska iz krize. Sačićev pokret drži da su pojedinac i obitelj središnje točke svih društvenih procesa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara