sanader: račanova i tomčićeva politika doživjela krah

Predsjednik HDZa Ivo Sanader rekao je danas u Ivancu da je Račanova i Tomčićeva politika "doživjela krah", poručio je biračima da Hrvatska može bolje i pozvao ih da na izborima glasuju za HDZ jer su našoj zemlji ponovno potrebne promjene.

"HDZ je danas puno jači i bolji nego što je bio jučer, poruku 3. siječnja smo shvatili, imamo dobar program. U njemu će najveći naglasak biti na velikim problemima koji muče Hrvatsku - nezaposlenost, vanjski dug, korupcija, neefikasno sudstvo i pesimizam i malodušje koje se širi Hrvatskom", istaknuo je Sanader na saboru HDZ-a u 3. izbornoj jedinici u Ivancu.

"Biračima poručujemo - Hrvatska može bolje. Vlast Račana, Tomčića i kompanjona na izborima treba smijeniti da Hrvatskoj bude bolje. Račan i Tomčić cijelu Hrvatsku vuku za nos, a politika im je doživjela krah. Zato je naš moto:'Pokrenimo Hrvatsku'", rekao je Ivo Sanader.

Predsjednik najjače oporbene stranke je rekao kako HDZ razgovara s običnim ljudima i zna njihovo raspoloženje, te zato vjeruje u izbornu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HDZ traži da se službeno odredi datum izbora i tada će govoriti o svojim kandidatima jer vlast još može izbore odgoditi do proljeća, rekao je predsjednik HDZ-a.

Kad je riječ o jučer proglašenom ribolovno-ekološkog pojasu u Hrvatskome saboru, Sanader je istaknuo kako je HDZ jasno rekao da je za to da se proglasi gospodarski pojas. "No, nažalost, taj prijedlog nije prošao, nego nekakav bućkuriš prijedloga SDP-a i HSS-a", rekao je Sander, ocijenivši da su to stranke koje "ne vode računa o hrvatskim nacionalnim interesima".

Na stranačkom saboru 3. izborne jedinice govorili su zamjenica predsjednika HDZ-a Jadranka Kosor, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Vladimir Šeks, članovi stranačkog predsjedništva Marijan Drempetić i Miomir Žužul, član Nacionalnog vijeća i saborski zastupnik Ivan Jarnjak, te predsjednici županijskih odbora HDZ-a: Velimir Pleše, iz Međimurske županije, Vladimir Kurečić, iz Varaždinske županije, i Vladimir Pleško iz Krapinsko-zagorske županije, koji su tom prigodom istaknuli kako se nadaju izbornoj pobjedi.

(Hina) var mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara