Sanader se nije požalio na fotografije iz ćelije koje su procurile u hrvatskim medijima

Screenshot: RTL

ŠEF ZATVORA u Salzburgu Dietmar Knebel zanijekao je da se njegov najpoznatiji pritvorenik, bivši šef HDZ-a Ivo Sanader, žalio na fotografiju koja je izašla u hrvatskim medijima. Podsjetimo kako je fotografija Sanadera u zatvorskoj ćeliji procurila u medijima, a danas su neki pisali kako će Sanader zbog tog sigurnosnog propusta tužiti austrijske vlasti.

"Sanader zbog fotografija nije bio uzrujan", rekao je Knebel za austrijsku novinsku agenciju dodajući kako je očigledno da je snimka nastala kroz špijunku te da postoji i video zapis Sanadera u ćeliji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednji video koji je procurio u javnost bio je vrlo dobre kvalitete" rekao je Knebel dodajući da ne isključuje mogućnost da je snimka napravljena s  "modernim mobitelom".  Austrijska agencija u svom izvještaju dodaje kako Sanaderov bečki odvjetnik Werner Suppan nije bio dostupan za komentar.

Knebel je danas ponovio izjavu od jučer, a vezano za pretres salzburškog zatvora dodajući još jednom kako je akcija bila dogovorena i prije te da nema apsolutno veze s fotografijama Sanadera iz ćelije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara