Sanader: Sljedećeg tjedna Vlada raspisuje predsjedničke izbore

Sanader: Sljedećeg tjedna Vlada raspisuje predsjedničke izbore
PREDSJEDNIK Vlade i vladajućeg HDZ-a Ivo Sanader najavio je sinoć u Slavonskom Brodu, na 2. saboru HDZ-a u V. izbornoj jedinici, da će Vlada sljedećeg tjedna raspisati predsjedničke izbore.

Potpredsjednica HDZ-a i kandidatkinja stranke za predsjednicu države Jadranka Kosor kazala je kako će službenu kampanju otpočeti upravo u toj izbornoj jedinici, koja obuhvaća Vukovarsko-srijemsku, Požeško-slavonsku i Brodkso-posavsku županiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Obraćajući se nazočnima, Sanader je istaknuo da su zaustavljanje rasta vanjskoga duga, pad nezaposlenosti i rast izvoza značajni uspjesi Vlade na gospodarskom planu godinu dana nakon preuzimanja vlasti, a ponovio je i važnost ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

"Hrvatska više nikada ne smije biti u situaciji da bude izvan onih institucija u kojima se odlučuje o europskoj budućnosti jer se to tiče i njezine kože", kazao je Sanader.

Jadranka Kosor je posebno naglasila pozitivne pomake učinjene prema hrvatskim braniteljima. Vraćeno im je dostojanstvo, a novim Zakonom koji će stupiti na snagu početkom sljedeće godine bit će im vraćena i prava, rekla je.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara