Sanader: vlast ne nudi odgovore na goruća pitanja u državi

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) dr. Ivo Sanader ocijenio je večeras u Varaždinu da je ´sadašnja vlast nesposobna´ i da ´ne nudi odgovore na goruća pitanja u Hrvatskoj´.

Vlast nudi ´samo cinizam i zato je vrijeme za izborne promjene´, rekao je Sanader na svečanoj proslavi 13. obljetnice osnutka HDZ-a grada Varaždina i Varaždinske županije.

Istaknuvši kako sve ankete govore u prilog pobjede HDZ-a na sljedećim parlamentarnim izborima, Sanader je rekao da je HDZ trenutačno najveća politička stranka u Hrvatskoj, koja se za izbore ozbiljno i priprema´.

Predsjednik HDZ-a obećao je posebne pogodnosti za područja od posebne državne skrbi kad HDZ dođe na vlast. ´Zahvaljujući Račanu, ti su krajevi postali područja državne neskrbi i zaborava. Koalicija na vlasti prevarila je birače, nisu imali programe, već su obećavali bajke o 200.000 novih radnih mjesta i vraćanju mirovina. U Hrvatskoj nema lakih rješenja, no kad dođemo na vlast, obećajemo pošten odnos prema ljudima u Hrvatskoj´, rekao je Sanader.

Svečanost 13. obljetnice varaždinskog HDZ-a održana je u hotelu ´Turistu´ pred mnoštvom okupljenih Varaždinaca, a nazočili su i zamjenica predsjednika HDZ-a Jadranka Kosor, predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Vladimir Šeks, član Središnjeg odbora Darko Milinović, glavni tajnik HDZ-a Branko Vukelić i drugi stranački dužnosnici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara