Sanja Mikleušević umjesto Hloverke Novak Srzić

MISLAVU BAGI u "Otvorenom" će se pridružiti Sanja Mikleušević, dosadašnja voditeljica i urednica "Života uživo". Nova privremena ravnateljica HRT-a mogla bi biti aktualna ravnateljica Hrvatskog radija Ivanka Lučev.

Od prvog trenutka Mikleušević se spominjala kao jedan od kandidata za nasljednicu Hloverke Novak Srzić, a s obzirom da je vrlo zadovoljna projektom kojeg radi, njen dolazak u emisiju bio je upitan jedino zbog sumnji nadređenih da će prihvatiti ponudu.

Uz Sanju, kao nasljednice Hlovereke Novak Srzić koja je otišla na Novu TV, spominjale su se i Ana Jelinić i Dijana Čuljak, a špekuliralo se i o povratku nekadašnjih zvijezda HRT-a Silvane Menđušić i Mirjane Hrge. Poznato je da Hrga nije zadovoljna terminom koji ima njen "Epicentar" na Novoj, pa se govorilo o svojevrsnoj zamjeni TV kuća za dvije voditeljice i urednice gledanih emisija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanja će u "Otvorenom" debitirati sljedeće srijede.

Kako se bliži odlazak Mirka Galića u Pariz, sve aktualnija su nagađanja o njegovom nasljedniku. Za privremenog ravnatelja HRT-a mora biti imenova osoba koja je zaposlenik HRT-a, pa se od trenutka kada je bilo poznato da Galić odlazi na mjesto veleposlanika u Francusku, spominju imena ravnateljice televizije Marije Nemčić, ravnateljice radija Ivanke Lučev i Galićevog pomoćnika Vanje Sutlića.

Prema zadnjim neslužbenim informacija, najviše izgleda da postane privremena ravnateljica ima Ivanka Lučev.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara