Sat seksa sa studenticom od 500 do 700 kuna

PROSTITUCIJA je isplativ biznis. Tako barem kaže djevojka s diplomom kojoj je dosadilo izrabljivanje od strane raznih šefova, a sve za malu plaću. Za sat vremena nasamo s njom, ili nekom od njenih kolegica, morat ćete izdvojiti od 500 do 700 kuna.

Novinari Večernjeg lista preko oglasa su dogovorili sastanak s djevojkom čiji su oglas pronašli u jednim novinama. U potragu su krenuli navečer i brzo shvatili da cure imaju puno posla te kako je najbolje sastanak dogovoriti ranije ujutro.

"Nova seks-bomba", "Napaljene studentice", "Crni anđeo", "Gipka i vitka manekenka" samo su neki naslovi oglasa koji bi vas trebali privući, a većina ih pruža usluge od 0 – 24.

"Ne bavim se ovime dugo, samo nekoliko mjeseci. Prestat ću kad nađem neki posao u kojem ću zarađivati dovoljno za pristojan život. Kakva korist od fakultetske diplome kad su svi poslovi koje sam dosad radila bili iznimno slabo plaćeni, a poslodavci su me izrabljivali. Nisam sretna što se prostituiram, ali živim sama u iznajmljenom stanu i novac mi treba" – ispričala je novinaru Večernjeg lista djevojka s kojom je dogovorio sastanak.

Dočekala ga je u čipkastim čarapama i crvenom grudnjaku. "Reci mi za što si zainteresiran. Regularan seks, felacija ili nešto posebno? Ne pristajem samo na neke "bolesne" igre poput uriniranja i tučnjave. Pola sata je 350, a cijeli 550 kuna" – izrecitirala je dodavši da, ukoliko nije zadovoljan onim što vidi, može slobodno otići.

Ispričala mu je kako je sama u tom poslu, nema zaštitu makroa, a muškarce procjenjuje tijekom telefonskog razgovora. Ako nasluti da bi moglo biti problema, jednostavno odbije mušteriju, a ne pristaje ni na bilo kakve bolesne igrice.

Oko 3500 prostitutki djeluje na području Hrvatske, međutim, pravi broj je zasigurno veći, a tu nisu ubrojene ni escort dame koje se skrivaju po lažnim salonima za masažu. Prosječna cijena usluge je 600 kuna, a godišnje se od prostitucije zaradi oko 350 milijuna kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara