SC: Nitko ne dovodi u pitanje postojanje Teatra andTD

Predsjednica Programskog vijeća zagrebačkoga Studentskog centra Nataša Rajković izjavila je kako ni u jednom trenutku Uprava zagrebačkog Studentskog centra nije dovela u pitanje postojanje Teatra andTD, niti pomišljala na njegovo ukidanje. L

"O ukinuću Teatra andTD nitko nije ni razmišljao, niti razgovarao", izjavila je Nataša Rajković, reagirajući na današnji apel ansambla za spas Teatra andTD, u kojemu se navodi kako nova Uprava SC-a želi dokinuti taj teatar kao profesionalno kazalište.

Tvrdnje u apelu kako je željela odbiti program i sredstva koja su zagrebački Gradski ured za kulturu (650 tisuća kuna) i Ministarstvo kulture (50 tisuća kuna) odobrili Teatru za ovu godinu, Nataša Rajković odbacila je kao neistinite navodeći kako ona i ne može odbiti ili prihvatiti sredstva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rajković je napomenula kako je SC raspisao natječaj za kulturne programe u 2005. koji će se, među ostalim, održavati i u Teatru andTD, a predviđa se i otvaranje novih prostora za istraživanja koja će privući nove autore i publiku.

(Hina) xmb ymc

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara