Schepp je želio da bivša supruga pati: Nadam se da ćeš živjeti iako nikad više nećeš vidjeti blizanke

Foto: AFP

ŠVICARSKI Blick došao je u posjed dvaju pisama koje je poludjeli Matthias Schepp poslao svojoj bivšoj supruzi nakon što je oteo svoje kćeri.

U pismu koje je poslao 31. siječnja, dan nakon što je oteo blizanke, napisao je kako je sve što je ikad želio obitelj te da više ne može izdržati život bez nje i bez svojih kćeri.

"Totalno sam lud! Uništen sam do kraja. Jedina osoba koja mi je mogla pomoći si ti. Ali ti nisi imala vremena niti za razgovor sa mnom. Sada je prekasno za sve. Uvijek sam vas volio, i tebe i naše kćeri. Nije bilo dovoljno to što si me ti ostavila, nego sam ostao i bez njih. Ti glupi odvjetnici oduzeli su mi djecu. Da, dosta mi je svega. Zbogom zauvijek. Ne mogu više. Strašno mi je žao, ali više ništa ni ti ne možeš promijeniti", napisao je u pismu koji je iz Marseillesa Schepp poslao Irini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pismo u kojemu je stajalo ono čega su se svi pribojavali Schepp je poslao 3. veljače, dan prije nego što se bacio pod vlak, a dva dana nakon što je, kako istražitelji sumnjaju, ubio svoje kćeri.

"Želio sam umrijeti s njima, ali sam se predomislio. Ja ću biti zadnji koji će umrijeti. Djevojčice počivaju u miru, nisu patile. Počivaju na prekrasnom mjestu. Nikad ih više nećeš vidjeti. Nadam se da ćeš ti ostati živa", napisao je Schepp.

Blick je u subotu objavio kako je Schepp svoju bivšu suprugu kaznio na najgori mogući način zbog rastave: oduzeo joj je ono što je najviše voljela i uskratio mogućnost da plače nad grobovima svojih kćeri.

Djevojčicama nema traga i dalje, no policija je sigurna da su mrtve. Majka Irina u subotu je izjavila kako u srcu vjeruje da su Alessia i Livia još žive.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara