SDP se ispričao Zagrepčanima zbog Bandića!

SDP se ispričao Zagrepčanima zbog Bandića!

Tekst: J.C.
Foto: Bruno Konjević / Cropix

"MI KAO klub ispričavamo se građanima i građankama za sve pogreške koje smo do sada napravili, a koje su nanijele štetu", poručila je u ime kluba SDP-a Mirela Holy. SDP-ovci su tako preuzeli odgovornost za sve poteze Milana Bandića koji su doveli do toga da danas dvije trećine Zagrepčana ne podržavaju gradsku vlast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holy kaže kako iza donošenja loših odluka ne stoji isključivo slijepa politička poslušnost, već i loša informiranost, a neki su, kaže, bili i obmanuti. Zagreb se, poručuje zagrebački SDP, za vrijeme Bandića razvija u smjeru u kojem nije htio, a oni su u međuvremenu otkrili da njihov bivši član, koji je iz stranke izbačen zbog predsjedničke kandidature, nije uopće imao sustav prostornog planiranja.

"Nije se radilo na tome da Zagreb bude administrativno sjedište. U glavnom gradu Hrvatske nema kongresnog centra, ali su se gradili garaže, trgovački centri i veliki stambeni kompleksi", kaže Holy. Iz SDP-a poručuju i da se projekt Tome Horvatinčića u Varšavskoj nije smio dogoditi, iako su i oni za njega poslušno digli ručice u Gradskom vijeću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara