SEDMERO PRIVEDENO ZBOG 0,2 GRAMA KOKAINA I ODBAČENOG PIŠTOLJA

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe droga policija je u Zaprešiću privela čak pet muškaraca i dvije žene, iako je prilikom uhićenja pronađeno samo 0,2 grama kokaina, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Skupina je uhićena jučer ujutro oko 7,25 sati u jednoj stambenoj zgradi u Zaprešiću, a policija tvrdi da im je 0,2 grama kokaina tom prilikom "dragovoljno predao" 45-godišnji muškarac. Osim droge muškarac je "predao" i plastičnu cjevčicu, tzv. šmrkalicu s tragovima kokaina.

Pri uhićenju drugi je muškarac, star 43 godine, kroz prozor na livadu ispred zgrade bacio pištolj za koji nije imao dozvolu, no policajci su to vidjeli i oružje zaplijenili.

Nedugo zatim policija je pretražila stan muškarca kod koga je pronađen kokain te automobile dvojice uhićenih 33-godišnjaka. U automobilima su nađena još dva pištolja marki Beretta i Walter, dok je u stanu 45-godišnjaka pronađeno tek nešto više od grama kokaina te razni pribor za konzumiranje droga.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićenje sedam osoba okončano je jednom kaznenom prijavom zbog posjedovanja droge protiv 45-godišnjaka, dok su još trojica muškaraca prekršajno prijavljeni zbog držanja oružja.

Nakon kriminalističke obrade uhićeni su pušteni na slobodu.

(Hina) xam yso

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara