Šeks: Nisku razinu komunikacije odredio je Mesić

PREDSJEDNIK Hrvatskoga sabora Vladimir Šeks odgovornost za nisku razinu komunikacije između njega i aktualnog predsjednika države Stjepana Mesića prebacio je na Mesića.

Razinu komunikacije odredio je aktualni predsjednički kandidat Mesić, nisam ja, odgovorio je Šeks novinaru koji je ustvrdio da je razina komunikacije na relaciji Mesić-Šeks vrlo niska.

Šeks je rekao da je u početku ta komunikacija bila u granicama demokratske komunikacije, ali je nakon kritika na račun Mesićeva rada i djelovanja, na što ima demokratsko pravo, naišao na "uvredljive invektive (pogrda, žalac, prigovor)", na koje je morao odgovoriti.

Bio bih previše suzdržan da ne odgovorim na uvredljive ocjene i procjene, izjavio je Šeks novinarima u Hrvatskom saboru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, uvjeren je da će se nakon što prođu predsjednički izbori stvari vratiti na svoje mjesto.

U raznim je predsjedničkim izborima bilo oštrih iskrica između različitih političkih čimbenika, ali kad predsjednička utakmica završi stvari se bez strasti stavljaju na svoje mjesto, izjavio je predsjednik Sabora.

Na novinarsku primjedbu da se uskoro trebao održati redoviti ručak triju predsjednika (Sabora, države i Vlade), Šeks je uzvratio kako je na predsjedniku države red da ga organizira, te kako se nada da će to učiniti predsjednica države.

Na novinarski dodatak da bi Stjepan Mesić u tom slučaju mogao organizirati oproštajni ručak, Šeks je uzvratio kako sumnja da bi Mesić podnio takvu vrstu ručka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara