Šeks: Slijedi odlučna politička bitka za preuzimanje ´kormila vlasti´

Šeks: Slijedi odlučna politička bitka za preuzimanje ´kormila vlasti´
VLADIMIR ŠEKS, član Predsjedništva HDZa, rekao je danas na Drugom saboru Zajednice kluba utemeljitelja HDZa ´dr. Franjo Tuđman´ kako vjeruje da ta stranka neće još dugo biti u oporbi i najavio odlučnu političku bitku HDZa radi ponovnog preuzimanja vlasti u zemlji.

Govoreći uime vodstva HDZ-a nazočnim članovima Zajednice u Središnjici te stranke, Šeks je rekao da je HDZ danas u oporbi, ističući kako vjeruje i nada se da to neće biti dugo. Zbog izjalovljenih ideala utemeljitelja HDZ-a, Stranka je platila cijenu na izborima 2000., no u ove nepune tri godine HDZ se konsolidirao i ponovno dobio povjerenje hrvatskog naroda, ustvrdio je Šeks.

Istaknuo je da je Stranka u završnim pripremama za odlučnu političku bitku radi preuzimanja ´kormila vlasti´, što će biti vrlo brzo, te je pozvao Klub utemeljitelja HDZ-a da se kao istinski stožer državotvorne misli HDZ-a pridruži ´borbi i zauzme prve redove´.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Šeks je rekao kako se pokazalo na koji su način ´´crveni´ usrećili narod lažnim obećanjima i ugrozili interese samostalnosti hrvatske države´, te da oni sada znaju i predosjećaju da definitivno odlaze s hrvatske političke scene.

´Naše vrijeme nama je nadohvat ruke i nema suradnje, kompromisa s ´recikliranim komunistima´ s Račanom na čelu´, poručio je Šeks burno pozdravljen od nazočnih na Drugom saboru Zajednice kluba utemeljitelja HDZ-a ´Dr. Franjo Tuđman´.

Na Drugome izbornom saboru okupilo se stotinjak članova, koji će izabrati novog predsjednika Zajednice. Nakon uvodnih izlaganja Sabor je zatvoren za javnost, a dosadašnji predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a Đuro Perica najavio je poslijepodne izjave za javnost.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara