Seminar za knjižnice visokih učilišta "Što je u šeširu?"

Seminar za knjižnice visokih učilišta i specijalizirane knjižnice što će se održati u Zagrebu 5. i 6. studenoga peti je u nizu seminara koji su organiziraju zbog trajne izobrazbe knjižničara u sustavu visoke naobrazbe i znanosti.

Savjet Sustava znanstvenih informacija Republike Hrvatske (SZI) organizator je toga dvodnevnog seminara pod nazivom "Pretraživanje znanstvenih informacija: Što je u šeširu?" koji će na zagrebačkome Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER) okupiti knjižničare visokoškolskih i specijaliziranih knjižnica koje djeluju u sustavu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa (MZOŠ).

Okupljanje knjižničara radi razmjene mišljenja i iskustava o važnijim temama iz djelovanja knjižnica organizator ističe kao najvažniji cilj seminara.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretraživanje znanstvenih informacija središnja je tema seminara na kojemu će se održati i nekoliko radionica. Na radionicama će se pak obraditi sljedeće teme : napredno pretraživanje znanstvenih informacija, kako postići da rezultati pretraživanja budu bolji, pronalaženje knjiga na internetu, Google : zabava i profit, tematski portali kao i novosti u rukovanju grafičkim sadržajima.

(Hina) xip yaz

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara