Sergey Yeskov novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare

OD POČETKA ove godine novi predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare je Sergey Yeskov koji je funkciju preuzeo od Zvonimira Šćureca. Ovo imenovanje, s obzirom da je Yeskov do sada radio na poziciji direktora prodaje i distribucije u Ukrajini, potvrđuje usmjerenost tvrtke na komercijalne aktivnosti, rečeno je današnjem briefingu za novinare održanom u pivovari.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Yeskov je najavio da će u budućnosti Zagrebačka pivovara svoj poslovni uspjeh graditi na dugoročnoj strategiji, kontinuiranom ulaganju u svoje robne marke i predanom radu svih zaposlenika. Istaknuo je da mu je želja unaprijediti proizvode pivovare, načine i uvjete prodaje te ih prilagoditi novim tržišnim trendovima, očekivanjima kupaca i potrošača.

Dosadašnji predsjednik Uprave, Zvonimir Šćurec, preuzet će novu funkciju unutar Zone centralne i istočne Europe. Tijekom razdoblja u kojem je upravljao pivovarom, izvršena su unutarnja restruktuiranja i povećana ulaganja u ljude, marketing i potporu prodaji, a održana je i visoka profitabilnost.
 
Zagrebačka pivovara nastavit će biti najveći inovator u hrvatskoj industriji piva te zasigurno i jedan od vodećih inovatora u robama široke potrošnje, poručili su čelni ljudi pivovare. U skladu s tim, Yeskov  je istaknuo da planira još kvalitetnije povezivanje s partnerima u prodaji i distribuciji, a sve, naravno, s ciljem povećanja dostupnosti proizvoda.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara