Šest pasa Amerikanku izgrizlo do smrti

ŠEST pasa mješanaca između pit bulla i rotvajlera napalo je i do smrti izgrizlo 76-godišnju Amerikanku Lillian Loraine Stiles. Starica je napadnuta u gradu Thorndaleu u saveznoj državi Teksas dok je pokretnom motornom kosilicom kosila travu.

Kako javljaju američki mediji, Lillian Stiles je protekle subote ispred svoje kuće kosila travu sve dok ju u jednom trenutku nije okružilo šest pasa. Okružni šerif Milama Charlie West je pse opisao kao mješance između pit bulla i rotvajlera.

Istražitelji ovog tragičnog slučaja vjeruju da je starica napadnuta nakon što je sišla s kosilice te se u strahu uputila prema ulaznim vratima svoje kuće. Na njenom tijelu pronađeni su brojni tragovi ugriza, a psi su napali i za nogu ugrizli i jednog muškarca koji je pokušao pomoći nesretnoj starici.

Policija je krvoločne pse pronašla nedaleko od kuće pokojne Lillian Stiles, u dvorištu kuće njenog susjeda Josea Hernandeza.

Nakon završenog očevida i prikupljanja informacija policija će sve podatke poslati Uredu odvjetnika Milamskog okruga, koji će odlučiti hoće li protiv Hernandeza biti podnešena kaznena prijava.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara