Ševardnadze kupio vilu u Njemačkoj

GRUZIJSKI predsjednik Eduard Ševardnadze je prema informacijama njemačkih medija u južnoj Njemačkoj kupio vilu koja je ranije pripadala industrijskoj dinastiji Grundig.

Prema informacijama nekoliko dnevnih listova, među kojima i tiražnog "Bilda", a koji se pozivaju na izvore u lokalnoj upravi luksuznog odmarališta Baden - Baden u kojem se vila nalazi, u zemljišne knjige je upisana jedna tvrtka iz Amsterdama koja "zastupa interese" gruzijskog predsjednika.

Prema istim informacijama u vili i oko nje se trenutno izvode građevinski radovi a Eduard Ševardnadze bi trebao useliti "još prije Božića". Kako prenosi "Bild" luksuzni objekt je stajao 11 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Informacije o kupnji nekretnina u Baden - Badenu su dodatno potkrijepile nagađanja o eventualnom povlačenju Ševardnadzea iz dnevne politike nakon spornih parlamentarnih izbora u Gruziji.

Glasnogovornik gruzijskog predsjednika je oštro demantirao napise njemačkih medija. Južnonjemački dnevnik "Badische Tagblatt" istodobno izvješćuje o "pojačanim aktivnostima" istočnoeuropskih ulagača u atraktivne nekretnine.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara