Severina demantira sudski zapisnik

Severina demantira sudski zapisnik

NAKON što se hrvatska javnost zgrozila Severininim zahtjevom da se njezin 11-minutni video uradak prikaže u sudnici, o čemu su objavljeni na deseci tekstova u hrvatskim medijima, pjevačica se odlučila javnosti obratiti priopćenjem u kojem, blago rečeno, iznosi lažne informacije.

Usprkos činjenici da je na prvom ročištu održanom 29. listopada odvjetnik Maro Mihočević u Severinino ime zatražio da se pjevačica sasluša i da se u sudnici prikaže njezin porno uradak, Severina u priopćenju odaslanom medijima (ali ne i Indexu) tvrdi nešto posve suprotno.

"Prije svega želim opovrgnuti tvrdnje onih koji su obmanjivali javnost izjavljujući da želim javno prikazivanje moje privatne snimke na sudu. Upravo suprotno, pa ja sam tužila Index.hr jer su oni prvi objavili dijelove snimke koja je moja, koja je privatna i privatna je trebala ostati, ali je ukradena. A, naime, svaki predmet na sudu valjda ima svoje dokaze. Nažalost, moj dokaz je ta nesretna snimka i o njezinu prikazivanju ne odlučujem ja, već sud." – stoji u Sevinom priopćenju objavljenom na webu Večernjeg lista.

Istina je, naravno, da će o prikazivanju odlučiti sud, ali je isto tako istina da je prikazivanje snimke u sudnici zatražila upravo Severina preko svog odvjetnika Mihočevića, što se najlakše može provjeriti u sudskom zapisniku s prvog ročišta održanog 29. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljiv je još jedan dio Severininog najnovijeg priopćenja, prema kojem je tužbu protiv Indexa podignula jer želi "postići zabranu objavljivanja snimke na bilo kojem mediju, gdje god je to moguće." Kako bi to točno presuda protiv Indexa zabranila bilo kome objavljivanje snimke, koju je ionako već vidio svatko tko ju je želio vidjeti, Seve nije pojasnila.

Da stvar bude još apsurdnija, nakon što je Severina uvidjela da se mediji i javnost zgražaju nad njezinom željom za zaradom 200,000 tisuća kuna bez obzira na bol koju nanosi obitelji "koautora snimke", u javnost je plasirala informaciju kako će, valjda po uzoru na ministra Žužula, cijeli iznos koji eventualno dobije kao odštetu od Indexa, uplatiti u dobrotvorne svrhe.

Seve nije čak imala dovoljno petlje takvo što sama izjaviti, nego je za to zadužila svog "bliskog prijatelja", koji je tu informaciju prenio novinarima Slobodne Dalmacije, licemjerno dodajući kako "Severina to uopće ne želi isticati u medijima".

N.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara