Severinin nastup prekinuo sin predsjednika SCG?

Severinin nastup prekinuo sin predsjednika SCG?

SEVERININ novogodišnji nastup u Budvi, u diskoteci Trokadero, u najluđoj noći prekinut je oko tri sata ujutro zbog tučnjave koja je izbila između 15-ak Severininih tjelohranitelja i četvorice pripadnika osiguranja Miloša Marovića, sina predsjednika SCG Svetozara Marovića, piše beogradski Blic.

Kako list navodi, sukob između Marovićevog osiguranja i redara u Trokaderu uzrokovao je prekid koncerta, no do masovne tučnjave ipak nije došlo. Na samu Novu godinu iz Budve je stigla vijest kako je na proslavi došlo do ekscesa, a Jutarnji list je objavio vijest kako je Severina prekinula nastup nakon što su prema njoj počele letjeti boce i čaše.

Prema jednoj verziji, sukob je izbio nakon što su Marovićevi tjelohranitelji navodno prišli Severini i od nje tražili da priđe stolu njihovog štićenika i da mu pjeva na uho. No, pjevačici se to nije svidjelo.

"Takvo ponašanje je nedopustivo, bez obzira na to čiji je on sin. Nisam ja kavanska pjevačica da idem od stola do stola." - rekla je Severina, prenosi list.

S druge pak strane, izvor blizak obitelji Marović tvrdi kako Miloš nije tražio da mu Severina pjeva za stolom, već su njegovo osiguranje reagirali nakon što je pokraj bine počelo naguravanje između posjetitelja koji su u Trokaderu čekali Novu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blic pak, pozivajući se na Severininog menadžera Tomislava Petrovića, navodi kako pjevačica u Budvi uopće nije doživjela nikakve neugodnosti, te je priču o čašama i flašama ocijenio prenapuhanom.

Potvrdio je da je u diskoteci došlo do naguravanja između dijela publike i osoba za koje se vjerovalo da pripadaju osiguranju Miloša Marovića pa su redari Severinu sklonili s pozornice.

"Mi smo još u Budvi i odlično se zabavljamo. 1. siječnja navečer smo bili sa Željkom Joksimovićem u Trokaderu i super smo se proveli. Da nam se dogodilo nešto neprijatno, sigurno bismo spakirali stvari i vratili se u Zagreb." - zaključio je Petrović.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara