Sfera plus postaje članica mreže Eurocom Worldwide

SFERA plus d.o.o. postala je najnovijom članicom Eurocom Worldwide mreže tvrtki za odnose s javnošću.

Eurocom Worldwide, osnovan 2002., po veličini je peta neovisna PR mreža u Europi, a okuplja ponajprije agencije specijalizirane za “business to business” komunikaciju tvrtki s naglaskom na tehnologiju. Djelujući u zemljama koje obuhvaćaju više od 56% svjetske populacije, Eurocom pruža učinkovita rješenja za tvrtke koje traže usluge vezane uz odnose s javnošću na lokalnim tržištima, kao i regionalne ili globalne kampanje.

Prema rezultatima ispitivanja tržišta, ukupan opseg poslovanja europskih partnera u mreži Eurocom Worldwide porastao je za 62%, što je najveća stopa rasta među svim udrugama koje je to ispitivanje obuhvatilo.
Rezultati su se temeljili na pokazateljima za kalendarsku godinu 2003. Od tada je Eurocom Worldwide dodatno povećao svoju tržišnu prisutnost i opseg poslovanja. Tijekom zadnjih nekoliko mjeseci u mrežu su se uključili novi partneri iz Turske, Danske i Hrvatske, pa tako tvrtke članice mreže Eurocom Worldwide sada imaju urede u više od 35 zemalja u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pokazali smo ujednačenost po pitanjima razine usluga koje pružamo klijentima i odnosa uloženog i dobivenog, istodobno potičući poslovni rast naših partnera na brojnim tržištima. Vjerujemo da je to najbolji dokaz vrijednosti lokalnih stručnjaka  u kombinaciji sa snažnim međunarodnim potencijalom koji nude partneri u mreži Eurocom Worldwide.
Izuzetno nam je drago što možemo poželjeti dobrodošlicu svojim novim partnerima, koji će mreži Eurocom Worldwide dati veliku snagu na pripadajućim tržištima. Novi se partneri pridružuju mreži Eurocom Worldwide jer vjeruju u kulturu stvaranja međunarodnih komunikacijskih usluga putem razmjene vještina i znanja, a upravo je to razlog postojanja Eurocoma Worldwide”, izjavio je direktor mreže Eurocom Worldwide, Mads Christensen.

“Iznimno smo zadovoljni što je Eurocom Worldwide u uslugama koje SFERA plus pruža svojim klijentima prepoznao kvalitetu koja se uklapa u visoke europske standarde”, rekao je Valentin Besednik, direktor Sfere plus. “Naši dosadašnji korisnici posebno su dobrim ocijenili naš individualni pristup i transparentnost u poslovanju, a sada ćemo im moći pružiti jednako kvalitetne usluge i prilikom izlaska na regionalno ili šire tržište. Istodobno dobivamo priliku da se dokažemo novim klijentima u mreži Eurocom prilikom njihova ulaska na hrvatsko tržište.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara