Siemens i Microsoft objavili suradnju na globalnoj razini

SIEMENS Komunikacijska Grupa i Microsoft Korporacija objavile su tržišnu i marketinšku globalnu suradnju kojom predstavljaju komunikaciju u "stvarnom vremenu" (Real time communication).

Siemens i Microsoft dijele istu viziju o komunikaciji koja integrira instant poruke, Web konferencije, govornu i video komunikaciju u opsežne alate koji će usavršiti radnu produktivnost i timsku suradnju te ujedno pomoći ukloniti komunikacijske nedostatke koji se javljaju između osobnih računala i uredskih telefona.

Dvije kompanije će uskladiti marketinški razvoj i prodajne aktivnosti kako bi predstavile Microsoft Office Live Communications Server 2005, najnoviji član Microsoft uredskog sistema koji je nazvan "Istanbul", Microsoft Office Live Meeting i kompletnu portal suradnju HiPath OpenScape.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Microsoft Office Live Meeting" je usluga za Web konferencije koja omogućuje zaposlenicima da sudjeluju u interaktivnim sastancima i da dijele dokumente samo preko telefona, osobnog računala i Internetske veze.

Microsoft Office Live Communications Server 2005." je Microsoftova baza za instant poruke unutar poduzeća, koja unaprjeđuje poslovnu efikasnost tako što omogućuje zaposlenicima da komuniciraju putem sigurnog medija na nivou poduzeća koji je integriran sa Microsoft Office sistemom.

Najnoviji član Microsoft Office sistema, nazvan "Istanbul", je integrirani komunikacijski klijent koji omogućuje suradnju u "stvarnom vremenu". Dizajniran kao povlašteni klijent za Live Communications Server 2005, ovaj produkt će ujediniti instant poruke, govornu i video komunikaciju preko osobnog računala i telefonsku integraciju u samo jednu desktop radnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara