Siemens uručio mobitele M65 vozačima Cro Dakar Teama

Siemens uručio mobitele M65 vozačima Cro Dakar Teama

VOZAČI Cro Dakar teama, Marin Frčko i Zvonimir Martinčević dobili su od Siemensa mobitele koji upravo testiraju kako bi što lakše komunicirali tijekom utrke Barcelona-Dakar.

Željko Gabud, voditelj odjela Siemens COM D., uručio je Marinu Frčku i Zvonimiru Martinčeviću Siemens M65, "terenac među mobitelima", jedan od najotpornijih mobitela ikad napravljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Siemens M65 namjenjen je aktivnim ljudima, koji za vrijeme sportskih aktivnosti ne žele brinuti hoće li njihov mobilni telefon preživjeti sve ekstremne uvjete u kojima bi se mogao naći. Posebna konstrukcija ovog mobilnog telefona i metalni okvir koji služi kao dodatno pojačanje učinili su M65 otpornim na udarce. Siemens M65 sigurno će pomoći i olakšati komunikaciju hrvatskoj posadi Cro Dakar teama, a pošto je ovaj mobitel dokazao svoju kvalitetu u ekstremnim uvjetima nije bilo dvojbi da je Siemens M65 idealan partner za utrku Barcelona-Dakar", istaknuo je Željko Gabud, Voditelj odjela Siemens COM D.

Cro Dakar team starta iz Barcelone 1.1.2005., u konkurenciji od 165 automobila sa startnim brojem 398. Po prvi put nakon tri godine vozači će dakarski reli započeti iz najvećeg sportskog grada u Španjolskoj, Barceloni, za razliku prijašnjih izdanja u kojima je utrka započinjala iz Francuske. Utrka će kao i svaki put do sada završiti u glavnom gradu Senegala – Dakaru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara