Silovana djevojka, kojoj policija nije pomogla, završila na psihijatriji

21-GODIŠNJA djevojka koju su prije mjesec dana bivši i tadašnji dečko oteli, pretukli i silovali, nakon davanja iskaza na Županijskom sudu, završila je na psihijatriji u Vrapču, jer joj je pozlilo.
Kako je rekla djevojčina majka, na liječenju će nesretna 21-godišnjakinja ostati nekoliko dana dok se malo ne pribere jer je tijekom davanja iskaza ponovo sve to preživjela, i osjećala se kao da kroz svu tu torturu još jednom prolazi.

Inače, djevojka još od otmice pije tablete, no niti uz pomoć njih ne može spavati.

Djevojka je na sudu kazala kako ju je tog kobnog jutra njen 21-godišnji dečko pozvao na kavu, a kad je stigla, s njim je bio i njen bivši dečko 36-godišnji Elvis V. koji ju je ugurao na silu u automobil. Djevojka tvrdi kako je Elvis njenom dečku prijetio i prisilio ga da ju pljusne. Neko vrijeme dva muškarca i djevojka su se vozili po gradu, a na kraju su završili u šumi, gdje je 36-godišnjak silovao djevojku, te ju stavio u prtljažnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nije imala više kuna na mobitelu, nije mogla nazvati roditelje te je nazvala 92, što je kasnije potvrdila i policija.

"Rekla sam da me oteo, izmlatio, da me vukao golu, rekla sam i da će me ubiti, rekla sam da se nalazim u šumi u Kupinečkom Kraljevcu, ali čovjek na telefonu je tražio da mu dam točnu adresu. Onda sam morala prekinuti da me moj otmičar ne čuje jer bi me ubio da je shvatio da zovem policiju. Zvala sam ih još tri puta, ali ništa nisi napravili." - ispričala je 21-godišnja Danijela, prenosi Jutarnji list, dodajući kako više ništa nije mogla učiniti osim prerezati si žile kako bi prekinula strašnu agoniju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara