Simonić: HSS očekuje 20 posto glasova

POTPREDSJEDNIK Vlade i HSS-a Ante Simonić izjavo je danas u Zadru da će, po njegovu mišljenju, parlamentarni izbori biti održani krajem rujna ili početkom listopada ove godine te da HSS, koji će na izbore izaći samostalno, očekuje oko 20 posto glasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako je Simonić rekao na konferenciji za novinare, HSS će nakon izbora odlučiti s kim ćemo koalirati. Nakon procjene s kojom je strankom moguće ostvariti naš program, a koji se svodi na Hrvatsku kao zemlju reda i blagostanja, HSS će ojačati gradske organizacije kako bi birači na terenu prepoznali vrijednost stranke. Zadaća nam je uvjeriti građane da HSS nije sindikat poljoprivrednika. Cijenimo zemlju, ali isto tako znamo što znači i more, rekao je Simonić.

Nakon konferencije za novinare Simonić se susreo s privremenim rektorom Sveučilišta u Zadru Damirom Magašem, a zatim je na Filozofskom fakultetu održao i predavanje o ulozi obrazovanja i znanosti u izgradnji poželjne sadašnjosti. Od svih resursa važnih za razvoj u svijetu je danas znanje na prvom mjestu, rekao Simonić dodajući da bez ulaganja u znanje nemamo šanse sudjelovati u međunarodnoj podjeli poželjne budućnosti.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara