Sinj uoči proslave Dana grada

OVOGODIŠNJU proslavu Dana grada i blagdan Velike Gospe, naše nebeske zaštitnice, grad Sinj dočekuje s dosta dobrim rezultatima postignutim posebno u izgradnji komunalne infrastrukture i punjenju gradskog proračuna, kazao je danas sinjski gradonačelnik Mate Jukić.

Uoči sutrašnje proslavu i svečane sjednice Gradskog vijeća, Jukić je na konferenciji za novinare posebno izdvojio značaj završetka svih pripremnih radnji za početak funkcioniranja gospodarske zone Kukuzovac, koja će imati status slobodne zone.

Za jesen najavljuje prodaju prvih parcela gospodarstvenicima, i to po cijeni od 80 eura za metar četvorni, a za što je pristiglo tridesetak zahtjeva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinjski je gradonačelnik za kraj ove i cijelu iduću godinu najavio intenzivan rad na izgradnji kanalizacije u više gradskih ulica te rješavanje vodoopkrbe naselja koja još nemaju tekuću pitku vodu, uz izgradnju nekoliko sportskih objekata.

Sutra će simboličnim postavljanjem kamena temeljca početi i dugo najavljivana rekonstrukcija i natkrivanje bazena u središtu grada, u što će koncesionar splitska tvrtka "Tim-sport" uložiti 1,3 milijuna eura.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara