Šišljagić i Drmić pozvani na obavijesni razgovor zbog izjava o Glavašu

VLADIMIR ŠIŠLJAGIĆ i Ivan Drmić, saborski zastupnici HDSSB-a, pozvani su na obavijesne razgovore danas u osječko-baranjsku Policijsku upravu zbog izjava o Branimiru Glavašu.

Vladimir Šišljagić trenutačno se nalazi na obavjesnom razgovoru u osječkoj policiji zbog, kako je stajalo na obavijesti, povrede tajnosti postupka. Njegov kolega Ivan Drmić već je bio u policiji gdje se zadržao desetak minuta, a bio je pozvan također zbog povrede tajnosti postupka.

Drmić je za HTV izjavio da su ga u policiji pitali odakle mu informacije iznesene u Saboru i na konferencijama za novinare u studenom. Drmić je tada rekao kako Branimira Glavaša u slučaju "selotejp" ne tereti nitko osim Gordane Getoš-Magdić, te da Državno odvjetništvo laže o zaštićenom svjedoku "Drava" koji tereti Glavaša.

Drmić je ustvrdio da se radi o presedanu jer su prvi puta na informativni razgovor u policiju pozvani saborski zastupnici zbog govora u Saboru te kako je riječ o udaru na demokraciju.

"Ako je ovo ovakva država da za svoju izgovorenu riječ u Hrvatskom saboru hrvatski saborski zastupnik mora ići u zatvor, ja sam spreman i to učiniti. Ali isto tako, evo i putem vas, i rekao sam i gore u policiji da i ubuduće neću šutjeti i sva istinita saznanja koja imam ću iznositi i dalje u javnost", kazao je Drmić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara