Sjednica Festivalskog vijeća Dubrovačkih ljetnih igara

Intendant Dubrovačkih ljetnih igara Ivica Prlender podnio je danas izvješće o 55. Dubrovačkim ljetnim igrama, koje su, ocijenio je, bile iznimno uspješne kako na umjetničkom tako i na poslovnom planu. L

Dubrovačke ljetne igre jedan su od festivala koji svjedoči mogućnost vrlo uspješnog ulaganja novca iz državnog proračuna budući da ostvaruje vlastitim prihodom 51 posto ukupnih financijskih potreba, rekao je.

Ukazuje to i na vrlo uspješno vođenje Igara, što se moglo čuti i u pohvalama članova Festivalskog vijeća. Sve to dokumentirano je predstavljenim CD-rom katalogom u kojem su sažete festivalske večeri u protekle tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Vijeće je zaključilo da se do iduće sjednice, koja će se održati polovicom siječnja 2005., pripremi prijedlog programa i financijskog plana 56. Dubrovačkih ljetnih igara.

Festivalsko vijeće ocijenilo je kako Dubrovačke ljetne igre moraju zadržati visoku profesionalnost kojoj već godinama svjedoče i ugledna imena svjetske i domaće kulture te je dalo punu podršku sadašnjem vodstvu Igara.

(Hina) xpp yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara