Sjednica Povjerenstva za suzbijanje zloporabe opojnih droga

NA SJEDNICI Vladinog Povjerenstva za suzbijanje zloporabe opojnih droga, pod predsjedanjem potpredsjednika Vlade RH i predsjednika Povjerenstva, dr. Gorana Granića, nadležna ministarstva predstavila su izvješća o radu u svojim resorima o provedbenim mjerama predviđenim Nacionalnim programom suzbijanja zloporabe opojnih droga za ovu godinu.

Na sastanku su također predstavljene mjere koje se poduzimaju u izradbi prijedloga Nacionalnog programa suzbijanja zloporabe opojnih droga za iduću godinu, izvijestio je Vladin Ured za odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ministarstvo prosvjete i športa iznijelo je prijedlog programa aktivnosti školskih preventivnih programa suzbijanja zloporabe opojnih droga. Program bi obuhvatio niz školskih aktivnosti te uključio učenike u većoj mjeri.

Na sjednici Povjerenstva predstavljen je i prijedlog otvaranja državnih terapijskih zajednica te pronalaženje potencijalnih lokacija za svaku regiju.

Predstojnica Vladina Ureda za suzbijanje zloporabe opojnih droga, Zrinka Radnić, imenovana je danas predstavnikom Povjerenstva za suzbijanje zloporabe opojnih droga u Nacionalnom odboru za obilježavanje 10. desete obljetnice Međunarodne godine obitelji u Republici Hrvatskoj, u 2004. godini, navodi se u priopćenju Vladinog Ureda za odnose s javnošću.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara