Škare Ožbolt: Mate Granić prodao je mandat Mrdeži, a prodao bi i moj da je mogao

Škare Ožbolt: Mate Granić prodao je mandat Mrdeži, a prodao bi i moj da je mogao
MEĐUSOBNE optužbe Vesne Škare Ožbolt i Mate Granića mogle, prema najavama, čelnice DC-a i ministrice pravosuđa Vesne Škare Ožbolt, završiti na sudu.

Nakon što je Granić u Stankovićevoj emisiji "Nedjeljom u dva" izjavio da je Škare Ožbolt od 100.000 eura uzela 25.000 eura za svoju kampanju, čelnica DC-a u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju optužila je Granića da govori patološke laži.

“On ne pokazuje potvrde tko je novac primio, ali ni račune koji su tim novcem plaćani. No, zato bezočno napada i optužuje, pa će kazneno i odgovarati.” - izjavila je Škare Ožbolt dodajući kako Graniću ni stranka ni ona nisu krivi što nije uspio osvojiti mandat na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve svoje trgovačke odnose s Antom Mrdežom morat će objasniti pred sudom. Naime, ne mogu dopustiti da stavlja znak jednakosti između sebe i DC-a, jer on, Mate Granić, prodao je mandat i mjesto na listi Anti Mrdeži, a ne stranka. Činjenica je da ga je stavio na listu u svojoj izbornoj jedinici gdje je bio nositelj liste. Ne može Granić stavljati znak jednakosti između svoje prodaje mandata i cijele stranke, jer u stranci nismo bili zadovoljni tim njegovim potezom. Naime, u DC-u ima kvalitetnih ljudi koji su trebali doći na liste.“ - rekla je za Slobodnu Dalmaciju Škare Ožbolt, koja tvrdi da bi Granić prodao i njen mandat da je mogao.

Vesna Škare Ožbolt dodala je i kako je vrijeme da Granić objasni kako je kupio Opel Vectru vrijednu 147.969 kuna tri mjeseca nakon izbora, otkud mu novci za kredit čija je rata 17.000 kuna mjesečno, te za vilu vrijednu 2 milijuna eura u kojoj živi.

Granić pak tvrdi kako za sve što je rekao ima dokaze i svjedoke u stranci, a automobil je, tvrdi, uzeo na leasing na pet godina za potrebe tvrtke Magra.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara