Škola medijske kulture

ŠKOLA medijske kulture, koju organizira Ministarstvo prosvjete i športa i Hrvatski filmski savez, održavat će se od 25. kolovoza do 3. rujna u Trakošćanu, priopćeno je danas iz Hrvatskog filmskog saveza.

U školu se prijavilo 147 polaznika, a nositelji su programa stručnjaci na području filmske, televizijske i medijske kulture, te pedagozi. Posebni gosti će biti članovi ekipe filma "Ispod crte", redatelja Petra Krelje.

Škola medijske kulture nudi tri seminarska i dva radionička programa. Prvi seminarski program, koji daje temeljna znanja, namijenjen je onim nastavnicima koji ta znanja nisu mogli steći u okviru svojeg studija ili ih trebaju utvrditi, a drugi i treći seminarski program pružaju dodatna specijalizirana znanja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi radionički program - sastavljen od radionice za igrani film, radionice za dokumentarni film, radionice za TV-reportažu i radionice za animirani film - namijenjen je voditeljima filmskih i video družina.

Specijalizirani radionički seminar namijenjen je onima koji su završili neki od temeljnih programa i žele produbiti znanje iz nekog specifičnog područja proizvodnje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara