Slavio Ivanje pa završio s prostrijeljenom nogom

NESLAVNO je jučer završila proslava blagdana svetog Ivana u obiteljskoj kući 43-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je pred okupljenim slavljenicima pucao u nogu jednom od svojih gostiju, kojemu je jučer bio imendan, i teško ga ozlijedio.

Kako je danas priopćila zagrebačka policija, jučer između 4 i 5 sati ujutro, u Jakovlju, okupljeni su slavili Ivanje, ali je u jednom trenutku došlo do prepirke između dvojice muškaraca, 55-godišnjeg Ivana G. i 43-godišnjeg Željka M.

Mlađi je sudionik sukoba najprije čašom, a potom i bocom udario Ivana u glavu, a potom je izvadio pištolj i iz njega ispalio hitac u smjeru stola za kojim je sjedilo više osoba. Potom je ispalio još jedna metak u smjeru oštećenog kojeg je pogodio u predjelu gležnja desne noge.

Ranjeni Ivan G. se nakon toga sa suprugom uputio svojoj kući gdje je pokušao samostalno sanirati prostrijelnu ranu, ali mu to nije uspjelo.

Njegova je supruga zato pozvala Hitnu pomoć koja je ranjenog muškarca najprije prevezla u Dom zdravlja Jakovlje, a potom u zagrebačku bolnicu Sveti Duh gdje mu je hospitalizirana teška ozljeda noge.

Motivi sukoba za sada su nepoznati, a daljnju istragu o slučaju provode policijski službenici iz Zaprešića.

Hina doznaje da je zagrebačka policija Željka M. osumnjičila za dva kaznena djela - pokušaj ubojstva i dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara